Krista van Velzen

Weblog
Krista van Velzen

zaterdag 5 juni 2010, 21.55 uur – Krista
Categorie: Algemeen

roze zaterdag in Enschede

Vandaag was de roze zaterdag in Enschede. Een parade, muziek, zomer..
De SP afdeling Enschede deed ook mee en nodigde mij uit met hun bakfiets vol sponsjes te fietsen terwijl de rest een ludiek protest tegen de verhoging van de pensioensleeftjd liet zien. Een geslaagde dag!

foto’s: Samuel Michon

4 reacties

 1. hey de welbekende sponsjes wij hebben er ook weer genoeg gekregen je hebt mijn stem in iedergeval maar dat wist je al

  Reactie door rebecca — zondag 6 juni 2010 @ 15:37

 2. Enschede is intussen de meest homo-vriendelijke stad van Nederland geworden.

  En van de Amerikaanse president Obama kan van alles gezegd worden, maar niet dat hij geen vervolg geeft aan zijn, soms wat slim verpakte, toezeggingen aan homo- en biseksuelen, waaraan ik eerder aandacht heb besteed.
  Op 27 mei jl. stemde het gehele Huis van Afgevaardigden en het de Senaatscommissie voor de Strijdkrachten vóór het intrekken van de regeling “Do’nt Aks, Do’nt Tell” (dus: zwijg erover), tot stand gekomen onder president Clinton. Homo’s en bi’s kunnen, zoals het er nu naar uitziet, zonder reserve gaan dienen in het Amerikaanse leger. Binnenkort gaat de Senaat erover debatteren. Een geharnaste tegenstander is natuurlijk John McCain. De Republikeinen zullen waarschijnlijk het “filibuster”-wapen gaan hanteren, waarmee een eindstemming heel lang kan worden gesaboteerd.

  (Ik heb het hier over de positie van bi- en homoseksuelen in de VS, niet over de inzet van het Amerikaanse leger, jongens en meisjes).

  Reactie door Olav Meijer — zondag 6 juni 2010 @ 18:32

 3. Hm, het moet natuurlijk zijn: “Do’nt Ask, Do’nt Tell” en “de Senaatscommissie”(zonder “het”).

  Reactie door Olav Meijer — zondag 6 juni 2010 @ 18:35

 4. Ludieke campagne foto’s. SP on tour met de bakfiets.
  Leuk!

  Reactie door Hugo Freutel — dinsdag 8 juni 2010 @ 1:34

RSS-feed voor reacties op dit bericht.

Helaas, de reactiemogelijkheid voor dit bericht is gesloten.