Krista van Velzen

Weblog
Krista van Velzen

woensdag 7 juli 2010, 23.27 uur – Krista
Categorie: Algemeen

een afscheid en tot ziens

Het heeft even geduurd, maar vandaag heb ik toch echt de laatste stapels in m’n kantoortje op de Tweede-Kamerfractie opgeruimd en de deur achter me dicht getrokken. Jasper van Dijk neemt defensie van me over, Henk van Gerven gaat landbouw en dierwelzijn doen en Sharon Gesthuizen justitie. Ik wens jullie en de rest van de fractie enorm veel succes! Zelf ga ik eerst eens goed uitrusten, m’n hoofd en m’n huis opruimen en genieten van een nieuwe vorm van vrijheid. Dank voor jullie aanhoudende steun. Het ga jullie goed.

Krista

7 reacties

 1. Krista,

  Alle goeds toegewenst! Zoals rust en plezier in je privé-leven in de komende tijd.

  Toch blijf ik -niet helemaal stiekem- hopen op een weerzien van jou na verloop van tijd op het Tweede Kamerbankje. Jouw bijdragen als Kamerlid zijn bijzonder waardevol en persoonlijk gekleurd geweest, dus die zullen we zeker missen, hoezeer ook jouw opvolgers hun best zullen doen.

  Reactie door Olav Meijer — maandag 12 juli 2010 @ 19:33

 2. Veel succes buiten de 2e Kamer.
  Je bent meer een buitenmens, en de wereld ligt voor je open.

  Reactie door Isaak Cazemier — zaterdag 31 juli 2010 @ 23:05

 3. Vandaag werd bekend dat Mauro Manuel met succes zijn zaak tegen de IND heeft gewonnen. Een zaak waar jij je ook voor in hebt gezet. Ik waardeerde dat erg. Ik wens je succes buiten de kamer.
  Opa van Mauro… Paul van Erp

  Reactie door Paul van Erp — donderdag 7 oktober 2010 @ 21:03

 4. Wat een treurige, kleinzielige en afgunstige reacties. Alsof mevrouw Van Velzen niet gewoon zelf jaren premies heeft afgedragen en belasting heeft betaald. Ik vind het verstandig wanneer je ben opgebrand en uitgeblust je door een fietsreis weer nieuwe energie opdoet. Dat heel ‘genezen’ en is ook goed voor onze samenleving.

  In ieder geval beter dan het bittere gal spuwen van bovenstaande ‘debaters’.

  Beterschap Krista van Velzen!

  Reactie door Barbara — dinsdag 12 oktober 2010 @ 14:53

 5. Toch wel grappig dat Krista er nu uit gepikt wordt, terwijl alle rechtse leden het zelfde doen. Maar ja, die staan dus niet in de Telegraaf. Als je zuivere journalistiek bedrijft, belicht dan alle kanten een zaak…

  Niks van aan trekken Krista, gewoon lekker doorfietsen. Het is gewoon een hoop wind met weinig inhoud (om in fietstermen te blijven). Niets kan zo rustgevend als een heerlijke fietsvakantie. Succes met je fietsreis!

  Reactie door Leo van Lierop — dinsdag 12 oktober 2010 @ 23:13

 6. Tjonge wat opereren hier opeens veel rechtse aasgieren.

  Roelf

  Reactie door R van Bergen — zaterdag 8 januari 2011 @ 17:26

 7. Hallo krista, jammer dat je geen actieve weblog hebt. mvg

  Reactie door J vd Veen — maandag 14 februari 2011 @ 16:21

RSS-feed voor reacties op dit bericht.

Helaas, de reactiemogelijkheid voor dit bericht is gesloten.